Menu

WE MAKE DOING GOOD EASY

Regionale glossy

Foundation

Blogs

Podcasts

Socials

Events

Website

Nieuwsbrieven

PARTNERSHIPS

PARTNERSHIPS

PARTNERS

FORCE 360-graden merk

FORCE bestaat uit een regionale glossy met een actuele website, blogs, podcasts, socials, events, inspirerende nieuwsbrief & een Foundation. Samenwerken kan in alle vormen. Samen vinden we de beste manier die werkt voor de partner en inspirerend is voor de lezer of luisteraar.

FORCE heeft als missie mensen te helpen om een volgende stap te zetten waar zij blij(er) van worden. ‘Een toolbox for life.’ Dit doen we door het delen van gratis kennis, inspiratie en een netwerk van professionals & ervaringsdeskundigen uit de regio. Met hart voor duurzaamheid. En op elk gebied. Van brains, business tot body & beauty. Elke dag weer.

Contact

Wil je samenwerken met FORCE? Mail naar partnerships@forceforyou.nl

Wil je op de hoogte blijven van wat FORCE doet in de regio? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Mogelijkheden tot samenwerken

FORCE magazine verwacht een bereik van minimaal 70.000 personen. Een paar keer per jaar verschijnt FORCE als glossy magazine. Het magazine bevat drie thema’s. Wij, Wereld en Werken. De glossy wordt verspreid in de regio Noord- en Zuid-holland en is te vinden bij bedrijven, restaurants, wachtkamers, sportclubs, minibiebs en openbare gelegenheden. Daarnaast wordt FORCE op een aantal plekken in de regio huis aan huis verspreid.


Een samenwerking kan in alle denkbare vormen. Een advertentie, een advertorial of een andere vorm. Zolang het maar inspirerend is voor de lezer, want dan heb jij als partner de beste conversie. Tarieven verstrekken wij graag op verzoek, waarbij een deel van de opbrengt gaat naar onze Foundation.

Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Dé manier om je verhaal op een andere manier te vertellen. Nog persoonlijker met onverwachte diepgang of humor. FORCE zorgt voor de opname, een interviewer en een opnamelocatie. Of we komen naar jou toe. Je kunt de podcast gebruiken voor eigen gebruik of we delen de podcast in het FORCE netwerk. FORCE werkt samen met o.a. BizznizzTalk. Tarieven op aanvraag.

Jouw verhaal online vertellen? Dat kan in onze blogs, elke dag. De blogs delen we in ons digitale netwerk voor een groter bereik.

Een aanbieding, een kortingscode, een event of een verhaal delen via onze nieuwsbrief of socials? Ook dat kan. Tarieven zijn op maat.

FORCE organiseert eigen events en helpt jou bij het organiseren van een event, die binnen de thema’s Wij, Wereld en Werken vallen. Een event sponsoren? Een event laten organiseren? Tarieven zijn op maat.

Wil je een marketingstrategie, campagne of content creëren voor jouw bedrijf? Het team van FORCE biedt een marketingstrateeg, vormgevers, schrijvers, fotografen, webdevelopers, salestoppers en eventplanners. Laat het ons weten als je ons nodig hebt. Tarieven op aanvraag.

Doelgroep

FORCE richt zich op iedereen die een beetje hulp kan gebruiken in deze snel veranderende wereld. De kerndoelgroep waar wij voor schrijven is vrouwen en mannen van 25-65 jaar. We bereiken zowel particulieren en ondernemers uit de regio Noord- en Zuid-Holland.

360-graden mediamerk

FORCE bestaat uit een regionale glossy met een actuele website, blogs, podcasts, socials, events, inspirerende nieuwsbrief & een Foundation. Samenwerken kan op elke manier. Samen vinden we de beste manier die werkt voor de partner en inspirerend is voor de lezer of luisteraar.

FORCE voor partners

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van FORCE in de regio.

Samenwerken met FORCE

Op alle samenwerkingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Gratis FORCE abonnement

Ik wil graag gratis digitaal FORCE lezen & maandelijks updates ontvangen van blogs, podcasts en events.